Supply Chain Management Roundtable

Utskrift

Någon har troligen redan hanterat en utmaning som liknar den som ni sliter med. Samtidigt har kanske ni lösningen på ett problem som andra står inför. Perspektiv från andra företag och branscher stärker ditt ledarskap, din kompetens och ditt företag. I den här kursen har du möjlighet att delta i ett av våra roundtables tillsammans med chefer med samma intressen och utmaningar. Chalmers Professionals roundtables består av omkring femton deltagare som träffas tre gånger per år under ett dygn, lunch-till-lunch.

Kurstillfällen 
Prisinformation 
Deltagaravgiften är 22 000 SEK exkl moms per år, inklusive material.
Målgrupp 

Den här kursen vänder sig till linjechefer och projektledare på alla nivåer inom supply chain, logistik och inköp.

Kursspråk 
Svenska
Plats 
Göteborg
Kursbroschyr 
PDF icon Read more » (227.11 KB)
Kontakt 

Syftet med Management Roundtables är att du och andra erfarna ledare ska knytas samman för att gemensamt granska, analysera och hitta lösningar på era nyckelutmaningar. Förutom utbyte av erfarenheter och arbetssätt ges ni möjlighet att bygga personliga branschöverskridande nätverk för ett strategiskt, långsiktigt stöd och samarbete över
företagsgränser. Företaget stärker samtidigt sina band med omvärlden och tar till sig nya impulser.

Varje roundtable tar avstamp i en av deltagarnas aktuella utmaningar. Vi går till botten med problematiken men granskar även det synsätt som utmaningen vilar på. Vi vet att ifrågasättande av det invanda och beprövade ofta är nyckeln till att se utmaningen ur ett nytt perspektiv.

Nästa steg är att generera konkreta åtgärder och lösningsförslag för att hantera utmaningen på nya och bättre sätt. Här får ni full utväxling på era samlade erfarenheter och utvecklar tillsammans era lösningsförslag såväl som era kunskaper. Utmaningarna väljs med hänsyn till era behov och förväntningar. Vi ser till att varje
deltagare förbereder och framlägger sin utmaning på bästa sätt.

Genomförandet följer en beprövad pedagogik som säkerställer erfarenhetsdelning, inlärning och kvalitet i rekommendationer och lösningar. Roundtables leds av någon av våra erfarna programledare med expertkompetens inom Supply Chain Management.

En nyckelförutsättning för gemensam och personlig utveckling är att alla deltagare trivs i varandras sällskap. Därför arrangeras alltid sociala aktiviteter i anslutning till roundtables med tillfällen att lära känna varandra vid sidan av den professionella rollen.

Praktisk information
För att delta i ett av våra Supply Chain Management Roundtables fyller du i intresseanmälan. Den är inte bindande. Därefter matchar vi din profil med lämpliga kandidater och återkommer med ett förslag på gruppsammansättning. När du bestämt dig för att medverka presenterar vi kontrakt och sekretessavtal. Ansvarig för Roundtables kommer att kontakta samtliga deltagare i god tid för att gemensamt boka in datum för kommande tillfällen.

 

 

Avbeställningspolicy: 

Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till åtta veckor innan starten för programmet/kursen. Om avbokning sker senare utgår avgifter för beställaren enligt följande:

  • 0-2 veckor innan starten för programmet/kursen: 100% av program-/kursavgiften
  • 2-4 veckor innan starten för programmet/kursen: 50% av program-/kursavgiften
  • 4-8 veckor innan starten för programmet/kursen: 25% av program-/kursavgiften. För kurser inom Sjöfart: 0% av program-/kursavgiften

Avbokningen måste ske skriftligen. Avbokning av logi sker i enlighet med hotellens avbokningsregler. Vi accepterar en kollega som ersättare för den ursprungliga deltagaren.